http://butik.wulffogvin.dk/omtale/

Smag før du handler

Det at smage på vin er ikke så let, som man lige tror. Man kan naturligvis tage et sip og så gøre op med sig selv, om man kan lide det, man smager eller ej, men hvis man skal dykke lidt dybere ned i vinens mysterium, kræver det en smule øvelse, altså smageøvelse, men bare rolig, alle kan smage på vin, og alle vil få en masse ud af at blive bedre til at smage på vin. Det gælder også også erfarne vinelskere. Smag på vin inden du handler i vores butik, eller deltag i et af vores smagekurser. Se mere herunder

Lad os smage på vin sammen inden du beslutter dig for hvilken vin du har lyst til at købe. Vi har altid forskellige flasker åbne, så du sammen med vores uddannede personale kan finde ud af hvilke vine, du finder magiske og velsmagende. Smager du på vore vine i forretningen er det gratis, og på den måde er du sikker på kun at købe vin, som du finder velsmagende.
Hvis du ønsker decideret smagetræning, tilbyder vi også kurser i dette på alle niveauer.  Personalet i butikken er specielt uddannede vinsmagere og har alle forudsætninger for at guide dig igennem lige netop den vinsmagning, der indfrier dine ønsker.