http://butik.wulffogvin.dk/omtale/

Romsmagning hos Wulff & Vin

Oprettet d.

Romsmagning hos Wulff & Vin

Romsmagning hos Wulff & Vin 

Sky italiensk rommager kommer på besøg.

 

Som noget nyt er vi stille og roligt begyndt at introducere spiritus i vores sortiment. Vi ønsker på ingen måde at stille os i vejen for supermarkedets udbud af discount, så når du køber din spiritus hos, kan du rolig regne med at det er noget af det mest sjældne man kan opstøve på markedet. Vi vil derfor henover de næste måneder holde nogle smagninger af disse ædle dråber, der for alles vedkommende udkommer i et meget begrænset parti.

Den 28 oktober er vi heldige at få besøg af en italiener der hedder Antonio Bleve. Antonio ved alt som rom, og fremstiller selv nogle ufatteligt sjældne og dyre flasker. Faktisk må vi slet ikke reklamere for smagningen, da han er på eksklusiv lille tur rundt på forskellige restauranter i København. Da vi er den eneste butik der har fået lov til at sælge hans produkter, har han indvilget i at præsentere sine caribiske skønheder for vores kunder. Der er kun 20 pladser og vi håber du har lyst.

Som sædvanlig betaler du 75 kroner for at garantere dit fremmøde. Til gengæld giver vi smagsprøver på rom hvor en flaskepris på 2000 kroner ikke er usædvanlig.
 
Køb billet her!

 

 

 

Fakta om Samaroli

Italienske Samaroli har som uafhængig aftapper produceret whisky siden 1968 og rom siden 1980. De køber fade fra forskellige steder i Caribien, Syd- og Mellemamerika og Stillehavet, hvorefter disse transporteres til Skotland for at blive lagret og tappet. Det betyder, at noget af lagringen af Samaroli Rum foregår langsomt og kontrolleret, og at aftapningen oftest foregår fra ét fad (single cask aftapning) istedet for blending. Hvert år frigives et meget begrænset antal flasker, og Samaroli har ikke travlt med at sælge så meget rom som muligt. De er tværtimod meget selektive og fokuserer på kvalitet. Derfor er vi stolte over at have fået lov til at sælge Samaroli Rum i vores butik på Frederiksberg Allé.