http://butik.wulffogvin.dk/omtale/

Ost og vin. Kan vi få lov at udfordre din fantasi?

Oprettet d.

Ost og vin. Kan vi få lov at udfordre din fantasi?

Oste og vinparring den 17. november på Frederiksberg Allé. Køb Billet til 199 kr. her: 

https://billetto.dk/da/events/ost-vin-den-store-julesmagning-paa-frederiksberg

 

Et juleepos til den travle og moderne husalf M/K
 
Nu er det sådan at Christian har en ostevogn, en af den slags man kender fra franske markedspladser. Morten har en vinhandel på Frederiksberg Allé og sælger vine af den bedste kvalitet fra små europæiske vinbønder. Sammen har vi tænkt os at give dig en  udfordring på ost og vinparring. Lyder det fristende ? Så læs videre her !
 
Kan du leve dig ind i nedenstående scenarium fra virkeligheden ?
 
Julen nærmer sig og du har stået i andefedt til halsen i flere dage.
- Åhhhh nej- tænker du, ikke alene skal du lave and til juleaften, der kommer også gæster mellem Jul og Nytår. De skal vel også have en del af julesulet - men hvorfor egentlig det ? En djævel slår ned i dig.
-Kan man ikke bare gøre livet lidt lettere, og servere nogle gode oste og så en sjat rødvin til ?
Med et´ ser du din vinhandlers gråskæggede fjæs for dit indre blik
- Rødvin og ost - den går vist ikke, i hvert fald ikke nødvendigvis.
Du hører hans belærende stemme: "Det er da kun franskmænd der insisterer på at drikke rødvin til n ehvilken som helst ost". Hvorfor er alt også blevet så besværligt, tænker du.
 
Men kære du.
Der er hjælp at hente. I samarbejde med ostemesteren Christian Majgaard holder vi en vin- og oste aften nede i Wulff & Vin på Frederiksberg Allé 25. Vi laver nogle frække parringe, der med garanti både vil give dig en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige.
 
Nedenstående program vil blive gennemført med gensidige kommentarer fra ostemesteren og vinpusheren.
 
1. runde

  • Brie de Maux, Reblochon de Savoie:

  • Weingut Harm, Grüner Veltliner, Höhlgraben, Kremstal, Østrig

2. runde

  • Les Mont de Joux, Mont d’or - Jura - Råmælksost - serveres varmt

  • Albala Bio Machego - Castilla la mancha

  • Bodegas Baron, Xixarito, Manzanilla, Jerez de la Frontera, Spanien

3. runde

  • 12 måneders grottelageret Gruyere

  • Økologisk dansk Høost

  • Castel d'Age, Anne Marie Semi Sec, DO Cava, Spanien

4. runde

  • Stilton

  • Sorte Gertrud

  • Bodegas Baron, Xixarito PX, Jerez de la Frontera, Spanien

 
Der serveres hjemmebagt fra brødekvlibristen Anne Majgaards hånd